Realistische portretten

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Op het moment kun je contact met ons opnemen via e-mail en instagram. Wil je graag bellen? Stuur ons dan een e-mail met jouw gegevens en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

Eigenlijk kun je van alles een portret bij ons laten maken. Of het nu een huisdier is, een dier die je gewoon prachtig vindt, een familielid of meerdere mensen op een foto of een stukje natuur.

Let er wel op, mocht je een foto uitkiezen van bijvoorbeeld een leeuw, dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de auteursrechten. 

Je kan zelf je portret samenstellen, zo kun je dus al kiezen welke style je wilt. Daarnaast kun je zelf aangeven welke kleuren er gebruikt mogen worden voor bijvoorbeeld de achtergrond bij het olieverf portret. Verder kun je er ook voor kiezen om een naam of tekst in het portret te laten plaatsen. Heb je verder nog andere wensen? Laat het ons gewoon weten! Dan gaan wij voor jou kijken wat we kunnen doen.

Hoe beter de kwaliteit van jouw foto is, des te mooier jouw portret zal worden. Wat puntjes waar je op kunt letten:

 1. Zorg er voor dat de foto niet te overbelicht is of te donker. Zodat je nog wel gewoon goed alle details kunt zien
 2. Het mooiste is als het onderwerp van je portret een mens of dier is, dat de foto van voren is genomen. Wil je bijvoorbeeld een portret van een dier, zorg ervoor dat het kopje dan helemaal zichtbaar is
 3. Is de foto scherp genoeg en is het bestand ook groot. Heb je een foto die maar 10 cm groot is, dan zal dit nooit scherp genoeg zijn als wij hier een portret van moeten maken. Zorg ervoor dat het een grote foto is van scherpe kwaliteit

Wij kunnen ook jouw foto nog een beetje bewerken, dus weet je niet zeker of die foto die je graag wilt goed genoeg is? Stuur ons gerust een mail met jouw foto (foto’s) en wij zullen voor je kijken of we de foto kunnen verbeteren en kunnen gebruiken.

Bestellen en betalen

Een portret van een geliefd huisdier, familie lid/leden en of een stukje natuur die jij zo mooi vindt is echt een pracht cadeau, voor jezelf maar ook om te geven! Hoe je een bestelling kunt plaatsen:

 1. Kies de style die jij het mooiste vindt
 2.  Kies jouw foto uit
 3. Plaats je bestelling door een e-mail te sturen naar ons met de volgende punten: 
  – Jouw gegevens, naam, adres, e-mail en telefoonnummer
  – Jouw wensen, welke style, welke kleuren je graag wilt gebruiken, naam of tekst er bij 
  – Materiaal keuze, wil je alleen het portret diigtaal ontvangen of wil je het gedrukt hebben op een poster, canvas, plexiglas etc.
  – Vermeld ook het formaat dat je graag wilt hebben als je het portret gedrukt wilt hebben
  – Stuur jouw foto mee in de bijlage
 4.  Wij maken binnen 24 uur een prijskaartje voor je en nemen contact op, daarna gaan wij aan de slag
 5. Als het portret af is sturen wij eerst een voorbeeld op, vind je het helemaal geweldig dan laten we hem bedrukken (mits je voor materiaal hebt gekozen).
 6. Het portret wordt digitaal naar jouw e-mail gestuurd, en als er is gekozen om het portret te laten drukken, gaan wij het portret bestellen en wordt het naar jouw opgegeven adres gestuurd.

Per portret staat er onderaan wat de kosten zijn voor alleen het portret digitaal ontvangen, dit is een vaste prijs. Wil je het portret thuis ontvangen als poster, canvas, op plexiglas gedrukt of iets anders? Dan staat er een vanaf prijs. Deze prijs is afhankelijk van het formaat dat je kiest en het materiaal. Stuur ons een e-mail met het soort portret dat je wilt en welk materiaal je het gedrukt wilt hebben en het formaat, dan laten wij binnen 24 uur weten wat het zal kosten.

Alle prijzen op de site zijn excl. BTW.

Je kunt via e-mail een bestelling bij ons plaatsen. (Hoe het bestelproces verder gaat kun je lezen onder het kopje hoe plaats ik een bestelling?)

Als wij jouw portret afhebben en hebben laten zien, dan krijg je eerst van ons een factuur. Zodra deze betaald is sturen wij het portret digitaal op en gaan wij, indien er voor is gekozen om het portret te drukken, het portret bestellen op het gewenste materiaal.

Je maakt zelf via jouw eigen bank het bedrag over op onze rekening, vermeld hierbij altijd het factuurnummer als referentie. Dit nummer kun je vinden op de factuur.

Zodra het portret klaar is ontvang je van ons een factuur per e-mail. Hier staat op welk bedrag je over moet boeken en op welke rekening.

LET OP! Realistische Portretten is onderdeel van Studio Noordhoek. Daarom is de factuur die je ontvangt van Studio Noordhoek.

Zodra wij contact met jou hebben opgenomen over hoe verder en of prijsopgaves, en zodra deze akkoord is gegeven, gaan wij voor jou aan de slag. Het portret zal binnen 48 uur gemaakt zijn. Hierna ontvang je een voorbeeld en de factuur. Zodra de factuur door jou is voldaan ontvang je daar een bevestiging van en ontvang je meteen met die bevestiging het digitale portret.

Heb je het portret ook besteld om af te laten drukken? Dan is dit afhankelijk van de leverancier en het materiaal waar je het portret op wilt laten drukken. Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Wij zullen jou hier ook van op de hoogte houden.

Leveren en retourneren

Wij leveren in heel Nederland. Bij jou thuis of aan een ophaalpunt. Je kunt in het bestelproces aangeven waar je graag het portret geleverd wilt hebben als je er voor gekozen hebt om het portret te laten drukken.

Moet het portret naar het buitenland gestuurd worden? Neem even contact met ons op.

Zodra wij contact met jou hebben opgenomen over hoe verder en of prijsopgaves, en zodra deze akkoord is gegeven, gaan wij voor jou aan de slag. Het portret zal binnen 48 uur gemaakt zijn. Hierna ontvang je een voorbeeld en de factuur. Zodra de factuur door jou is voldaan ontvang je daar een bevestiging van en ontvang je meteen met die bevestiging het digitale portret.

Heb je het portret ook besteld om af te laten drukken? Dan is dit afhankelijk van de leverancier en het materiaal waar je het portret op wilt laten drukken. Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Wij zullen jou hier ook van op de hoogte houden.

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je van ons eerst nog een mail met eventuele prijs en reactie op de gewenste eigenschappen van het portret. Daarna gaan wij meteen voor jou aan de slag. Dus zodra wij alle wensen hebben doorgenomen kan de bestelling daarna niet meer geannuleerd worden.

Je kan jouw bestelling niet retourneren. Heb je er voor gekozen om het portret te laten drukken? Controleer dan na ontvangst meteen of het pakket geen beschadigingen heeft en controleer het product. Is er iet kapot? Meld dit dat binnen 48 uur aan ons met foto’s als bewijs.

Realistische Portretten is niet verantwoordelijk voor beschadigingen. Daarom moet je het product binnen 48 controleren op schade en binnen die 48 uur aan ons melden zodat wij contact kunnen opnemen met de leverancier. Zorg daarom altijd voor goede foto’s wat er fout is anders kunnen wij er niet voor zorgen dat er een nieuw product geleverd wordt.

Meld je het niet binnen de 48 uur kunnen wij helaas geen nieuw product voor je aanvragen bij de leverancier.

Antwoord niet gevonden?